RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

В Україну йде похолодання та дощі зі снігом: якою буде погода на початку тижня

В Україну йде похолодання. Місцями найближчими днями вночі стовпчики термометрів опустяться до -7 градусів.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Так, у понеділок, 22 листопада, дощі очікуються у деяких західних областях, на сході країни, а також у Запорізькій та Херсонській областях. На решті території країни без опадів, хмарно із проясненнями. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +5 до +13 градусів (у Криму - +14), вночі прогнозується -3 +7 градусів.

Наступного дня, 23 листопада, відчутно похолодає: вдень очікується від -2 до +8 градусів, вночі - від 5 градусів тепла до 7 градусів морозу. В Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Полтавській та Кіровоградській областях пройдуть дощі зі снігом. На решті території країни – без опадів.

У середу, 24 листопада , опади підуть із України, по всій території країни буде мінлива хмарність. Вдень стовпчики термометрів покажуть від -1 до +7 градусів, вночі прогнозується від 7 градусів тепла, до 6 градусів морозу.

Як писав "Апостроф", раніше завідувачка відділом прикладної метеорології і кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Віра Балабух поділилася прогнозом, що майбутня зима в Україні буде незвично теплою.