RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Чорна п'ятниця 2021: де шукати найбільші знижки

У цьому році Чорна п'ятниця припадає на 26 листопада - в магазинах починаються розпродажі та знижки, які можуть тривати кілька днів.

Про те, де краще і найвигідніше скупитися цього дня, повідомляє Obozrevatel.

На сьогоднішній день в Україні існує широкий вибір онлайн-магазинів та платформ, де діятимуть вигідні акції, які дозволять придбати все необхідне за найпривабливішою ціною. До цих магазинів і платформ належать Amazon, AliExpress, Alibaba, Shopbop & East Dane, Macy's, IKEA, ZARA HOME та GearBest.

Крім того, починаючи з 2013 року українські магазини та онлайн-платформи також оголошують величезні знижки до Чорної п'ятниці. За даними статистики, в Україні до першої п'ятірки "знижкових" категорій входять одяг, взуття, побутова техніка, електроніка та косметика з парфумерією.

У середньому в Україні знижка на товари під час Чорної п'ятниці становить 62%. Однак не рідкісні випадки, коли за місяць до Чорної п'ятниці магазини піднімають ціни, а під час розпродажу просто повертають нормальний цінник. Тому краще заздалегідь скласти список товарів, що цікавлять.

У той же час деякі мережі магазинів йдуть на хитрість з продажем техніки, а в ніч перед Чорною п'ятницею магазини одягу переклеюють усі цінники, а асортимент у залі замінюють на речі старих колекцій, які залежалися на складі. Знижки на електроніку буває ще складніше знайти, тому покупцям слід бути обачнішими в подібних ситуаціях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яким чином варто порадувати своїх близьких та рідних шикарними покупками до Чорної п'ятниці.