RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Без снігу, але з морозами та дощами: прогноз погоди в Україні до кінця тижня

У четвер, 25 листопада, в Україні очікується сильний вітер - він прийде з півдня та південного заходу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За даними Діденко, сильний вітер імовірно буде у північних, західних та центральних областях України. Опадів поки що не очікується – антициклон утримує "сухі" позиції в більшості наших областей.

Вдень, 25 листопада, температура повітря очікується +3...+7 °C, на сході та північному сході України температура становитиме +1...+4 °C. Найближчої ночі ще поморозить особливо східну частину України, -3...-8 °C . На решті території буде близько нуля.

Києві завтра, 25 листопада, опадів не передбачається, однак зміцниться південний вітер, будьте уважні. Температура повітря вночі від 1 градусів тепла до 1 градусів морозу, завтра вдень підвищиться до 5 градусів тепла. Далі в Україні потеплішає, але з'являться опади - найбільше їх припаде на ніч та ранок суботи", - пише Діденко.

Фото: FB Наталія Діденко

У той же час, за даними Укргідрометцентру, у п'ятницю, 26 листопада, на заході України температура повітря вдень становитиме +6...+8 градусів, а місцями - +5...+7 градусів. Вночі температура повітря також вагатиметься: у Львівській та Закарпатській областях вона становитиме +1..+3 градуси, у Волинській - від нуля до двох градусів тепла, а в Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Тернопільській опуститься нижче за нуль. У Миколаївській області температура повітря вдень становитиме +7...+9 градусів, а вночі - +1...+3 градуси.

На заході країни очікуються дощі.

Фото: Укргідрометцентр

Теплішим буде наступний день, 27 листопада - одночасно він обіцяє бути хмарним та з дощами. На більшій частині території країни температура повітря вдень прогріється до 8, а місцями навіть до 11-12 градусів тепла.

Тим часом у Криму температура повітря вдень становитиме +14...+16 градусів, а вночі - +6...+8 градусів.

Фото: Укргідрометцентр

У неділю, 28 листопада, на заході, а також у південних та східних областях України очікуються дощі, місцями буде хмарно. Температура повітря вдень подекуди становитиме +4...+6 градусів, а місцями повітря прогріється до 11-13 градусів.

Фото: Укргідрометцентр

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Новий рік в Україні очікуються сильні морози.