RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Останні теплі дні: синоптик дала прогноз на вихідні та назвала дату похолодання

В Україні на ці вихідні, 27 і 28 грудня, очікується відносно тепла, але волога погода. Це будуть останні теплі дні в цьому році. Атмосферні фронти принесуть дощі у більшість регіонів країни.

Про це повідомила у Facebook відомий український синоптик Наталія Діденко.

За її словами, основна кількість опадів очікується у ніч та на ранок 27 листопада. Вдень вони припиняться і залишаться лише у східних та північно-східних областях. Також невеликі опади можуть трохи зачепити Черкащину, Полтавську область та деякі райони Дніпропетровської.

У неділю дощі накриють захід України. У Карпатах очікується мокрий сніг. Також "мокрими" будуть південні регіони (крім Одеської області), Луганська та Донецька області.

Температура повітря вдень у більшості областей перебуватиме в межах від 5 до 11 градусів вище за нуль. У південних областях – від +5 до +15 градусів.

Щодо столиці, то там, у ніч на 27 листопада та вранці, очікується дощ. Вдень опади припиняться. Увечері виникнення опадів не передбачається. Температура повітря від +6 до +7 градусів за Цельсієм.

28 листопада погода у Києві буде переважно сухою.

Вдень у суботу повітря прогріється до 10 градусів тепла, тоді як у неділю максимальна температура опуститься на 3 градуси нижче.

30 листопада очікується прихід похолодання.

Раніше ми також повідомляли про те, що синоптик розповіла про різку зміну погоди на Новий рік.