RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

В Україну увірвалася негода зі снігом та ураганним вітром: чого чекати ще

Україну покидає фронт "Бенедикт", тож останніми днями листопада погода серйозно зіпсується, а температура повітря впаде на всій території країни.

Про це синоптик Наталія Діденко повідомила в своєму Telegram-каналі.

У вівторок, 30 листопада, очікується від 2 морозу до 4 градусів тепла. Трохи тепліше буде у південних областях (+4-9 ° C) та Криму (до 10 градусів тепла).

Вночі та вранці залишки фронту принесуть дощі та мокрий сніг на захід і північ країни, а також у східні області. Вам знадобляться речі тепліші, адже заходить холодне повітря, а західний вітер буде поривчастим.

У Києві 30 листопада також буде вітряно і холодно, вдень не вище +2-3 °C, проте серйозні опади мешканцям столиці не загрожують.

У четвер-п'ятницю (2-3 грудня) трохи потеплішає, а потім температура повітря знову піде вниз, нижче нуля.

Тим часом ДСНС попереджає про ураганний вітер на Азовському морі. За даними рятувальників, 29 листопада та вночі 30 листопада на Азовському морі та в портах Маріуполь та Бердянськ пориви вітру сягатимуть 25-28 м/с, а висота хвиль становитиме 1,5-2 метри (II рівень небезпеки, помаранчевий).

Чорногорський гірський пошуково-рятувальний пост повідомляє у Facebook, що у понеділок, 29 грудня, вранці гору Піп Іван Чорногорський завалило снігом. Там буде хмарно, видимість впала до 40 м. Дме південно-східний вітер 8-10 м/с, температура повітря -3°С.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Україну заллє дощами і запорошить снігом.