RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Чи буде сніг в Україні на Новий рік: народний синоптик дав прогноз

Не встигли ми озирнутися, як перший день зими вже настав. Настає новий 2022 рік, а це означає, що святковий настрій тепер витає у повітрі вже "офіційно". Незважаючи на те, якими були минулі зими, Новий рік у більшості з нас асоціюється зі снігом. Принаймні нам хочеться бачити новорічну ніч засніженою.

Професійні синоптики вже встигли проаналізувати безліч даних та зробити кілька прогнозів. Але якою є думка народних експертів, одним з яких був Леонід Горбань? Про це, деякий час тому, повідомило видання "Сегодня".

Так, на думку народного синоптика Леоніда Горбаня, грудень 2021 року має бути досить морозним та суворим. Принаймні якщо порівнювати з минулими роками, коли це було не так.

З 1 по 3 грудня очікуються температурні гойдалки. Морози та похмурість чергуватимуться з проясненнями та потепліннями. Після цього небо затягнеться на кілька днів, але температура буде відносно високою. При цьому Горбань переконаний, що до 8 грудня опадів не буде.

Починаючи з 9 грудня, температура піде на спад. Очікуються крижані дощі зі снігом та заморозки, через що водіям та пішоходам потрібно бути особливо обережними.

З 11 по 14 грудня небо буде затягнуте, а температура продовжуватиме знижуватися. Можливі опади у вигляді мокрого та звичайного снігу.

Починаючи з другої половини грудня, Горбань пророкував більш-менш стійкий мороз та сніг. При цьому опади до 22 грудня мають припинитись, але температура повітря поступово має падати все нижче.

З 23 по 31 грудня очікується похмура погода, мороз та рясні опади у вигляді снігу.

Варто зазначити, що цей прогноз Леонід Горбань дав ще на початку 2021 року. На жаль, 1 жовтня він пішов із життя, а значить, він уже не зможе побачити, наскільки точними виявилися його передбачення.

Раніше ми також повідомляли про те, що в перший тиждень грудня на українців чекають погодні сюрпризи.