RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Сніг буде, але не скрізь: синоптики уточнили погоду у новорічну ніч

У перший місяць зими на українців чекає багато снігопадів. У деяких містах країни сніговою буде і новорічна ніч.

Про це свідчать дані метеосайту Accu Weather.

Київ. Вдень 31 грудня очікується 3 градуси морозу, уночі -9. Імовірність випадання снігу становить 57% . Вдень 1 січня буде хмарно із проясненнями, без опадів, -5 градусів.

Дніпро. Вдень 31 грудня синоптики прогнозують 0 градусів, уночі - 8 градусів морозу. Сніг не виключений: ймовірність 49%. Першого дня нового року вдень очікується -3 градуси, сонячно.

Харків. Вдень 31 грудня у місті буде -3 градуси, вночі - 9 градусів морозу. Сніг піде з ймовірністю 55%. 1 січня снігопади також можливі, вдень стовпчики термометрів покажуть -5 градусів, уночі - 7 градусів морозу.

Львів. У Львові ймовірність випадання снігу 31 грудня – 58%, вдень прогнозується 1 градус морозу, у новорічну ніч – -7 градусів. 1 січня також не виключений снігопад, вдень температура повітря встановиться на рівні 2 градуси морозу, вночі -9.

Одеса. А ось в Одесі ймовірність опадів 31 грудня всього 16%, та й то, з огляду на температуру повітря, це були б швидше дощі. У світлу пору доби останнього дня року там очікується 4 градуси тепла, у новорічну ніч -6 градусів. 1 січня вдень стовпчики термометрів покажуть 0 градусів, уночі похолодає до -4. День також обіцяє бути сонячним.

Раніше "Апостроф" розповідав, що у Всесвітній службі погоди в Україні на новорічні свята обіцяють невеликі морози - до -5 градусів.