RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Туман, сніг та дощі: у перші вихідні грудня очікуються погодні "гойдалки", дані радара

В Україні на поточні вихідні 4-5 грудня очікується волога погода з опадами у вигляді дощів та мокрого снігу.

Про це свідчать дані погодного радару Ventusky.

4 грудня

Вранці пройдуть дощі у Криму, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях. Середня температура повітря по країні - від +1 до +4 градусів. Можливі тумани у Вінницькій, Чернівецькій та Хмельницькій областях.

У суботу ввечері опади очікуються у південних та східних областях. Мокрий сніг синоптики прогнозують у Донецькій та Луганській областях, а от у Криму, Херсонській та Запорізькій областях пройдуть дощі. Увечері стовпчики термометрів опустяться до -3...+1.

5 грудня

Сніговий недільний ранок синоптики прогнозують у Закарпатській, Донецькій та Луганській областях. Можливі невеликі дощі у Криму та частині Запорізької області. Водіям Кіровоградської, Полтавської та Харківських областей потрібно бути уважнішими на дорогах через туман. Вранці буде досить холодно: у західних областях очікується до -5 градусів, у центральних – до -3 градусів, а на Сході та Півдні – 0..+3 градуси.

Увечері сніг очікується вже у центральних областях, а невеликі дощі можливі у Миколаївській та Одеській областях. Середня температура повітря по країні становитиме -2...+5 градусів.

Раніше ми попереджали, що на Україну насувається потужний снігопад.