RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Снігопади та різке потепління: прогноз погоди на найближчі дні

В Україні з 6-9 грудня очікується затяжний період дощів. У деяких регіонах випаде сніг і можливе потепління.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на дані "Укргідрометцентру".

У понеділок, 6 грудня, на території більшої частини країни будуть опади. Зокрема, сніг із дощем йтиме на Заході, а також у Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Черкаській, Вінницькій та Житомирській областях. У південній частині України також будуть дощі, але за "плюсових" температур.

У Криму, Луганській, Донецькій та Запорізькій областях погода буде ясною.

Погода в Україні 6 грудня

У вівторок, 7 грудня, Західну Україну продовжить засипати снігом, проте у Львові, Луцьку, Тернополі та Рівному погода налагодиться. Центральні регіони так само "заливатиме", проте сильних морозів не прогнозують. Погода буде похмурою у Криму та на Сході.

Погода в Україні 7 грудня

У середу, 8 грудня, сніг та дощі остаточно покинуть території Західної України. Сніг можливий у Чернігові, Києві, Вінниці, а в решті регіонів – дощі.

Погода в Україні 8 грудня

У четвер, 9 грудня, на Заході проясніть погода, а на території Східної України прийдуть дощі. В Одесі, Криму, Херсоні та Миколаєві погода буде хмарною, але без опадів - те саму у північних регіонах.

Погода в Україні 9 грудня

Раніше "Апостроф" повідомляв, що взимку очікуються періоди морозної погоди, проте вони будуть, ймовірно, короткочасними.