RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Як просити допомоги у святої Катерини: молитви за сім'ю та здоров'я

У вівторок, 7 грудня, християни східного обряду святкують День святої великомучениці Катерини. Ця свята вважається покровителькою жінок, її просять про щасливе заміжжя, зачаття дитини, успішні пологи. Свята Катерина мала ясний розум, тому їй моляться також і про примноження розумових здібностей.

"Апостроф" зібрав молитви на День святої Катерини.

Про заміжжя і родинний добробут

"O, преблажена великомучениця Катерино, частоті твоєї слава, ти стовп православ’я, наша надія і заступниця, що явила нам себе. Благаємо Тебе, о подвижнице, свята діво, зглянься на нас, втамуй моління наші, захисти від лих, усунь з розуму нашого усі затьмарення, дай нам мудрувати про духовне, а не про земне. Помолися за нас до Господа, щоб пішли з нас всі плотські бaжання і пpистрасті до цьому тлінному світі. Убережи нас від підступів злих дyхів, злобно на нас нападників. Під покровом і заступництвом Твоїм будемо вільні від вoрoжих напастей.

О, пресвята діво! Подаруй нам можливість звертатися до Тебе з проханням, що ти передаси своєму коханому, Господу нашому Ісусу Христу. Йому ж честь і хвала і нині, і повсякчас, і на віки віків! Амінь!"

Про заміжжя

"Свята великомученице Катерино, надійна заступнице наша! Попроси для мене у Бога нареченого щирого і вірного. Лише на тебе надію маю! Благослови мене Боже. Амінь"

Раніше "Апостроф" публікував вітання та листівки з іменинами Катерини.