RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Потепління принесе в Україну дощі та тумани: де буде найнеприємніша погода на вихідні

У суботу, 11 грудня в Україні очікується погіршення синоптичної картини. На заході країни оголошено перший рівень потенційної небезпеки (жовтий).

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в західних областях, а також на Вінниччині - туман, видимість 200-500 метрів, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі триматиметься на рівні -1...+1 градусів, вдень - 2...4 градусів тепла. Протягом доби можливі опади у вигляді мокрого снігу.

У північних, північно-східних областях, а також у центрі країни очікуються дощі та вітряна погода. Температура повітря становитиме +6...+8 градусів і вдень та вночі. Швидкість вітру – 7-12 м/с. Прогнозують протягом доби дощі.

На решті території - без опадів. Температура повітря вдень - 10...13 градусів тепла, вночі - 6...8 градусів вище нуля.

У неділю, 12 грудня, на заході та у Вінницькій області - мокрий сніг протягом доби. Температура повітря вдень та вночі становитиме -1...+1 градусів.

На півночі, в центрі та на півдні синоптики прогнозують вдень дощі, вночі - без опадів. Температура повітря протягом доби становитиме +6...+8 градусів.

На сході - хмарно, без опадів. Стовпчики термометра показуватимуть вночі -1...+1 градусів, вдень - від 1 до 8 градусів вище нуля.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на вихідних у низці регіонів України очікуються опади: подекуди можливі дощі з грозами.