RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Сильні молитви святому Андрію Первозванному

13 грудня православні християни вшановують пам'ять одного з учнів Ісуса Христа – апостола Андрія Первозванного. Молитви, з якими віряни в цей день традиційно звертаються до цього святого, наділені великою силою.

Сайт "Апостроф" вирішив розповісти, які є молитви у це велике свято.

Апостол Андрій у давнину вважався головним захисником моряків і рибалок, тому до нього за допомогою в молитвах зверталися всі, хто йшов у плавання. Святого ще називали покровителем перекладачів.

Проте до нього звертаються і самотні люди, які шукають своє кохання. Читати молитву можуть навіть батьки дітей. У святого просять благополуччя та гармонії. Звертатися можна не лише зі священними текстами, а й своїми словами, головне - щирість помислів. Важливо відчувати подяку та надію - тоді звернення неодмінно буде почуто.

Молитва Андрію Первозванному про кохання покликана допомогти налагодити стосунки у парі, знайти гідного супутника життя та вирішити інші негаразди в особистому житті

Також існує молитва Андрію Первозванному про заміжжя дочки. Вона убереже доньку від гріховного шлюбу чи поганого вибору супутника. Для цього потрібно піти в церкву, поставивши там про три свічки біля образу Миколи Чудотворця, Ісуса та його головного учня. Також потрібно купити свічки додому та взяти освяченої води. Також потрібно мати вищезазначені образи. Вдома на самоті необхідно запалити перед ними свічки і поставити поруч ємність зі святою водою. Спочатку потрібно прочитати «Отче наш» і Псалом 90, перехреститися. Повторити тричі поспіль.

Є молитва для молодих дівчат, яка здатна підвищити шанси на зустріч з гарним обранцем. Молитву можна читати як у церкві, так і вдома.

Моляться Андрію Первозванному і про здоров'я. Вона допоможе швидше впоратися із захворюванням, але можна молитися для профілактики. Необхідно сходити в храм і поставити по три свічки біля образу Ісуса та його головного учня, Великомученика та Пантелеймона. Потрібно взяти свяченої води та купити дев'ять церковних свічок. Після заходу сонця необхідно усамітнитися, запалити свічки, поставити біля вищевказаних образів ємність з водою.

Також є молитва Андрію Первозванному про зцілення. Її можна промовляти в церкві перед образами або вдома. Зокрема, біля хворої людини потрібно помістити образ та періодично обмивати її святою водою. А в храмі радять запалити свічку за здоров'я.

Раніше "Апостроф" зібрав найкращі вітання у віршах та прозі, а також листівки, присвячені іменинам Андрія.