RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

​Україну накриє негода: синоптики серйозно змінили прогноз на початок тижня

В Україні погода на початку тижня буде переважно волога та прохолодна. Синоптики серйозно змінили прогноз.

Це випливає з даних Укргідрометцентру.

Показники температури повітря перебуватимуть у мінусовому діапазоні на заході та сході, суттєве зниження очікується також на решті території.

13 грудня

Так, 13 грудня протягом доби на півночі очікується 2...4 градуси тепла, сніг з мокрим снігом. На сході від -3 до +3 вночі, 4-7 градусів тепла вдень. У центрі до 3-5 градусів тепла, протягом доби - дощі. На сході - до +3...+5 градусів вдень, вночі подекуди до -2 градусів. Вночі дощі, вдень - без опадів. На півдні, зокрема на Одещині вдень - 8-10 тепла, вночі 7-9 вище нуля, дощі. На заході -1...+1. Мокрий сніг, подекуди сильний.

14 грудня

14 грудня на півночі прогнозують протягом доби від 2 тепла до 1 градуса нижче нуля, вночі та вдень сніг з мокрим снігом. На сході від -1 вночі до +2 тепла вдень, без істотних опадів. У центрі до -1, дощі. На півдні - до 4-6 градусів тепла вдень, вночі 3-5 градусів вище нуля, дощі. На заході температура сягатиме -2 градусів. Очікується мокрий сніг.

15 грудня

15 грудня на півночі та в центрі прогнозують протягом доби від плюс 1 до мінус 1 градуса, без істотних опадів. На сході - 1...3 тепла. У Дніпропетровській та Запорізькій областях прогнозують дощі протягом доби. На решті території - без істотних опадів. На півдні - до 3...5 градусів тепла, дощі протягом доби. На заході температура сягатиме до 1...3 нижче нуля, також без істотних опадів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до 16 грудня в Україні очікується негода, майже по всій території країни будуть дощі та ожеледиця.