RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Курорти в Карпатах завалить шаром снігу до 40 см: прогноз погоди у другій половині грудня

У захід України прийшла справжня зима. Найближчим часом популярні карпатські курорти завалить снігом.

За даними Sinoptik.ua, дрібний сніг на Карпатах йтиме практично безперервно. Зберігається високий рівень лавинної небезпеки.

Погода в Буковелі

Найближчими днями на курорті буде хмарно, очікуються снігопади. Починаючи з 18 грудня, почне холодати: 19–20 грудня очікуються морози до -9...-10 градусів. На початку наступного тижня погода в Карпатах буде не дуже підходящою для катання — 20 грудня прогнозується сильна хуртовина з вітром до 15 м/с.

Погода в Славському

У найближчі 7 днів у Сколівських Бескидах температура повітря буде все нижче: очікується -6-7 градусів вдень і до -8...-9 градусів уночі. З 16 грудня район охопить хмарно, сипатиметься дрібний сніг. Висота снігового покриву досягне 38-40 см. З 16 по 20 грудня прогнозуються поривчастий вітер та хуртовина.

Погода на Драгобраті

Вже 21-22 грудня на курорт прийдуть морози до -9...-12 градусів. Висока вологість посилює відчуття холоду - морози відчуватимуться як -15...-17 градусів. Синоптики прогнозують похмуру погоду та снігопади. Вже зараз висота снігового покриву досягла 100 см. 18 грудня на Драгобраті очікується хуртовина та поривчастий вітер до 16–17 м/с.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозом синоптика Наталки Діденко, наступного тижня в Україну прийде сильне похолодання.