RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Новорічні сюрпризи: що можна і не можна дарувати на рік Тигра

На думку астрологів, деякі подарунки можуть роздратувати Водяного Тигра і принести нещастя. У той самий час є предмети, які можуть сподобатися символу року.

Про це пише "Апостроф".

Що не можна дарувати на рік Тигра

Тигру не подобаються практичні речі, особливо ті, які використовують у господарстві, наприклад, рушники та посуд. А гаманці, сумки або скарбнички, подаровані на Новий 2022 рік, можуть стати причиною фінансової скрути та навіть банкрутства.

Не варто дарувати парфумерію, оскільки різкий запах може образити нюх Тигра. Також не підійдуть гребінці, щітки, гребені, бальзами та олії для волосся, а дзеркала можуть взагалі принести невдачу в любовних стосунках.

Не слід дарувати речі, пов'язані зі шкідливими звичками: попільничку, сигари, запальничку, алкоголь та келихи для нього.

Також не підійдуть дешеві та саморобні подарунки, адже ця велика тварина любить розкіш.

Що можна подарувати на рік Тигра

Подарунок у 2022 році має бути красивим, стильним та виглядати дорого, а замість господарської практичності звертатися до емоцій.

Відмінним подарунком стане картина чи предмет антикваріату. Підійде все, що пов'язане із мистецтвом, у тому числі книги.

Ідеально, якщо ви добре знайомі з інтересами одержувача подарунка. Наприклад, мисливцям чи рибалкам варто подарувати якісний бінокль, вудку та інші штучки, пов'язані з їхнім хобі. Але це має бути справді гарна річ, якій будуть раді.

Що стосується одягу та текстилю, то для жінки прекрасним вибором стане розкішна спідня білизна. Інші варіанти: шикарний плед або комплект красивої постільної білизни.

Підходящим подарунком у 2022 році стануть товари для спорту та здоров'я, абонементи до спортзалу, будь-які квитки та путівки – на концерт, виставку, за кордон, у санаторій.

Раніше ми розповіли, як правильно зустріти 2022 рік і залучити удачу.