RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Під Житомиром новорічна ялинка залишила кілька сіл без Інтернету та зламалася, фото

У Романові, що на Житомирщині, святкова ялинка зламалася практично відразу ж після її встановлення, і позбавила кілька сіл Інтернету.

Про це розповіло місцеве видання "Твій Романів".

Ялинку поставили 14 грудня на площі Єдності. Це дерево зрізали у Булдичеві. Воно було аварійним і піднімало своїм корінням фундамент адміністративної будівлі.

Під час доставки гілки ялинки зачепили Інтернет-кабелі Вест-Нетворк на стовпах.

Представники провайдера повідомили, що дерево пошкодило оптоволоконні кабелі, через що компанія зазнала значних збитків, а кілька довколишніх сіл залишилися без Інтернету.

Пізніше ялинку, як говорилося вище, почали встановлювати на площі Єдності у Романові. Під час натягування тросів ялинка зламалася навпіл. Верхівка дерева, на якій на той момент був арборист, впала вниз.

"Ми намагалися вирівняти ялинку, але в якийсь момент вона зламалася. Я, перебуваючи на висоті приблизно 12 метрів, упав разом із верхівкою донизу. Врятувала страховка, правда гарненько подряпав обличчя та отримав забій", - розповів арборист Олександр Виговський.

Момент аварії потрапив на відео:

Зараз місцева влада терміново вирішує питання про заміну поламаною "новорічної красуні". Відкриття ялинки, як і раніше, заплановано на 19 грудня.

Раніше ми повідомляли про те, як днями в Києві запалили вогні на головній ялинці країни.