RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Якою буде погода в Україні на православне Різдво: прогноз у різних містах

В українських містах у перші дні нового року очікується справжня морозна та сніжна зима. Зокрема, у Києві 1 січня температура повітря становитиме 3-5 градусів морозу, сипатиме сніг.

Про це повідомляє Gismeteo.

Київ

У столиці України у переддень Нового року очікуються помірні опади у вигляді снігу. Температура повітря становитиме 3-5 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 3-5 градусів нижче нуля. 7 січня, на православне Різдво, температура повітря досягне мінус 10-ти градусів. Буде хмарно з проясненнями. Без опадів.

Вінниця

У Вінниці у новорічну ніч очікується помірний сніг. Температура повітря становитиме -3-5 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 3-4 градуси нижче нуля. 7 січня, на Різдво, температура повітря становитиме 5-9 градусів нижче нуля. Буде хмарно з проясненнями. Без опадів.

Чернівці

У Чернівцях 31 грудня температура повітря становитиме 2-6 градусів морозу. Очікується протягом доби сніг. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів будуть на рівні 1-4 градусів нижче нуля. 7 січня, на Різдво, температура повітря становитиме 4-9 градусів морозу. Буде сонячна погода. Без опадів.

В Івано-Франківськ

В Івано-Франківську у новорічну ніч очікуються помірні опади у вигляді снігу. Температура повітря становитиме -3-6 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 2-4 градусів нижче нуля. 7 січня, на Різдво, температура повітря досягне мінус 6-11 градусів нижче нуля. Буде сонячно. Без опадів.

Маріуполь

У Маріуполі 31 грудня температура повітря становитиме 4-6 градусів морозу. Без опадів, прогнозують хмарну погоду. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів будуть на рівні 3-6 градусів нижче нуля. 7 січня, на Різдво, температура повітря становитиме 6-9 градусів морозу. Буде сонячна погода. Без опадів.

Одеса

В Одесі у переддень Нового року очікуються помірні опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Температура повітря становитиме +1…-1 градусів. 1 січня також сніжитиме, а часом йтиме дощ. Стовпчики термометрів показуватимуть також +1…-1 градусів. 7 січня, на Різдво, температура повітря досягне 3-6 градусів морозу. Буде хмарно з проясненнями. Без опадів.

Харків

У Харкові у новорічну ніч очікується помірний сніг. Температура повітря становитиме -5-8 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 3-6 градусів нижче нуля. 7 січня, на Різдво, температура повітря досягне мінус 9-12 градусів нижче нуля. Буде хмарно з проясненнями. Без опадів.

Львів

У Львові 31 грудня температура повітря становитиме 4-6 градусів морозу. Прогнозують помірний сніг. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів будуть на рівні 2-4 градусів нижче нуля. 7 січня, на Різдво, температура повітря досягне 7-12 градусів морозу. Буде сонячна погода. Без опадів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рятувальники попередили про ожеледицю на дорогах більшої частини України, зокрема Києва, у понеділок, 20 грудня.