RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ці руки нічого не крали: реакція мережі на викрадення в Києві ялинки за 5 мільйонів

Розкрадання 5 млн грн, виділених на встановлення новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі в Києві, викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

Одні іронізують над сумою, яку "Укрзалізниця" виділила на організацію свята, і вважають, що її можна було розділити на 10.

Інші уточнюють, то за такі гроші член наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця" Сергій Лещенко, за якого буйним цвітом розцвіли масові розкрадання на залізниці, міг особисто притягнути новорічне дерево з лісу.

Треті кепкують, що в усьому винен п'ятий президент Петро Порошенко, якого нинішня влада намагається звинуватити в усіх гріхах.

Четверті нагадують, що "зелені" прийшли до влади на гаслах боротьби з корупцією, але ж самі її й очолили.

"Ці руки нічого не крали". – "І не червоніє курва ! Залізничний злодій Лещ, де Йолка?" – "Якраз вчора була на Залізничному вокзалі й дивувалась, де ялинка? Якась дивна економія, думала я. А воно ось як". – "Так він за 5 лямів особисто з лісу на собі тягне, просто ще не дійшов". – "То ж Порошенко і вкрав.І в Туреччину вивіз". - "Занадто дофуя багато виділили. І за 500 000 пішла б вокзальна йолка. Економити пора. Ні?" – іронізують користувачі соцмереж.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у багатьох містах України падають новорічні ялинки.