RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Українцям пообіцяли паузу між сильними морозами: синоптик назвала точну дату потепління

У суботу, 25 грудня, в Україні ненадовго потеплішає, після чого знову вдарять морози.

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко у Telegram-каналі

Так, вона зазначила, що в суботу буде коротка пауза між морозними днями, коли стовпчик термометра підніметься до плюсової позначки: “Саме на Різдво, 25-го грудня, температура повітря в більшості областей України після сьогоднішніх морозів і перед недільними становитиме від 2 морозу до 4 тепла. У Києві очікується 0 +2 градуси, на Півдні – +4+9 градусів, а в Криму до +11 градусів”.

Синоптик зауважила, що уже в неділю, 26 грудня, морози повернуться, а від такої різкої зміни температури на дорогах стане дуже слизько.

Наталя Діденко розповіла, що 25 грудня у західних та східних областях, а вночі – ще у північних, йтиме мокрий сніг, подекуди з дощем. У столиці мокрий сніг очікується лише в ніч на 25 грудня, впродовж вихідних опадів не передбачається.

Вона попередила, що 26 грудня, через мокрий сніг із дощем ситуація на дорогах ускладниться: “Потужна волога смуга від Чернівецької області через Одещину, через весь Південь до Донецької області організує помірні мокрий сніг та дощ, можливе налипання мокрого снігу”.

На решті території України обійдеться у неділю без опадів, проте повернення морозів серйозно посилить позиції ожеледиці.

Раніше ми повідомляли, що на Україну насувається справжня зимова казка і публікували погодинний прогноз погоди на 24 грудня.