RU  UA  EN

Вівторок, 11 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.35
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 червня

10 червня

Всі новини

Люблять красу та гармонію: п'ять знаків Зодіаку найкраще вбирають новорічну ялинку

Незабаром настане 2022 рік, тож всі ми чекаємо головного свята - Новий рік. Стало відомо, як вбирають новорічну красуню представники знаків Зодіаку.

Про це повідомляє Elle.

Як вбирають ялинку знаки зодіаку стихії Вогонь

Лев

Леви-особи неабиякі, і їм подобаються неординарні речі. На їхній ялинці повинні висіти незвичайні прикраси. Це можуть бути сувеніри, привезені з подорожей, мандарини на ниточках, дизайнерські ялинкові іграшки – головне, щоб не було одноманітно та нудно!

Стрілець

Авантюрний Стрілець не готовий пускатися на авантюри, якщо це стосується декору. Він любить ненав'язливі прикраси. Вбираючи ялинку, йому слід вибирати непомітні, неяскраві кольори і робити ставку на незвичайні ялинкові іграшки, які відразу притягують до себе погляд.

Овен

"Класика" і "барвистість" - ось два ключові слова, якими повинен керуватися Овен при прикрасі ялинки. Більше червоного та золотого - і не забудьте поставити на маківку класичну зірку!

Як вбирають ялинку знаки зодіаку стихії Повітря

Близнюки

Близнюки люблять завжди бути в центрі уваги, тому і у святковому оформленні ялинки чекайте від них чогось незвичайного. Астрологи радять цьому знаку використовувати у новорічному декорі більше яскравих деталей, забавних іграшок та модних, сучасних гірлянд.

Терези

Терези люблять красиві речі ручної роботи. Ця їхня риса проявляється і в прикрасі новорічної ялинки: на ній часто можна побачити класичні іграшки, непідвладні віяннями моди, штучні дизайнерські прикраси та старі добрі ялинкові кулі спокійних нейтральних відтінків.

Водолій

Новий рік та Різдво для Водолія – це завжди щось світле, легке та повітряне. Тому і ялинкові прикраси він вибирає світлі кольори: наприклад, прозорі ялинкові кулі, або іграшки білих та золотих відтінків.

Як вбирають ялинку знаки зодіаку стихії Земля

Діва

Пишний, яскравий, надлишковий новорічний декор - варіант не для Діви, яка славиться своєю любов'ю до організованості, суворості та порядку.

Телець

Тельці люблять романтику, а що може бути романтичніше за кольори? Найкраще для прикраси дерева підійдуть живі квіти, але можна використовувати штучні.

Козеріг

Стиль Козерога простий і трохи мінімалістичний. Блиск, золото і червоний - не його варіант, зате зелені, сині, сріблясті відтінки будуть ідеальними для цього знака.

Як вбирають ялинку знаки зодіаку стихії Вода

Скорпіон

"А У НАС СВЯТО!" - так має виглядати новорічна ялинка в будинку справжнього Скорпіона. Більше "дощу" та іграшок, яскравих куль і фарб! Якщо ви все зробили правильно, має бути дуже затишно і "атмосферно", по-новорічному.

Риби

Риби - особистості творчі, вони люблять креатив та експерименти, навіть якщо йдеться про таку традиційну справу, як прикраса новорічної ялинки. Втім, ялинки у звичному значенні цього слова у них може взагалі не бути: Риби, напевно, придумають щось незвичайне.

Рак

Сім'я для раків – головна цінність, а Новий рік – головне сімейне свято. Тому до оформлення будинку та прикраси ялинки представники цього знаку підходять з особливою увагою. Фамільні реліквії на кшталт старих бабусиних Снігуроньок та ватяних Дідів Морозів.

Раніше «Апостроф» писав, що один із знаків зодіаку може стати алкоголіком.