RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Якою буде погода у найбільших містах України на Новий рік: синоптики дали прогноз

У п’ятницю, 31 грудня, в Україні очікується хмарна погода. Тільки у Дніпрі буде мінусова температура, а в інших великих містах плюс.

Про це повідомляє прес-служба сайту Sinoptik.

Київ

У Києві протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Вночі йтиме сніг, який до ранку повинен ослабнути, а до полудня і зовсім закінчиться. Температура вдень та ввечері буде +1.

Львів

Незважаючи на ясну ніч, ранок у Львові – хмарний. Хмари займуть своє місце під сонцем і не залишать його аж до вечора. Без опадів. Температура вдень буде +2, а ввечері +3.

Харків

Протягом усього дня у Харкові буде хмарно. Вночі та вранці опадів не очікується. Вдень йтиме дрібний сніг, але ближче до вечора він закінчиться. Температура вдень та ввечері буде 0 градусів.

Дніпро

Хмарна погода триматиметься у Дніпрі до самого вечора. Невеликий сніг йтиме вночі та вранці. Вдень він посилиться і закінчиться лише надвечір. Температура вдень та ввечері буде 1 градус морозу.

Одеса

В Одесі хмарно з проясненнями протримається весь день. Вдень буде йти сніг. Вдень та увечері опадів не очікується. Температура вдень +3 градуси, а ввечері +2.

Донецьк

У Донецьку сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранці сніг поступово перейде у сильний дощ, який увечері зміниться мокрим снігом. Температура буде +3 градуси, а увечері +2.

Раніше "Апостроф" писав, що мешканці Чернігова стали свідками аномальної погоди під час снігопаду.