RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

В Україну йде потепління: де снігу буде густо, а де пусто

У четвер, 30 грудня, на більшій частині території України очікується потепління.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані Укргідрометцентру.

У низці регіонів країни температура повітря наближатиметься до плюсової позначки. Слід зазначити, що на високогір'ї Карпат спостерігатиметься випадання до 80 см снігу, тоді як деякі місцевості на Житомирщині взагалі будуть позбавлені снігового покриву. Про це говорять дані радару Ventusky.

Фото: Ventusky

У Закарпатській, Тернопільській областях температура повітря вдень буде від 0 до 2° C, а в Житомирській -0-2 °C. Тим часом у Чернігівській, Полтавській, Сумській, Вінницькій, Черкаській областях температура повітря вдень становитиме -3-5 ℃.

Водночас температура повітря вночі у Харківській, Запорізькій, Вінницькій, Дніпропетровській областях буде -9-11 ℃, а в Одеській, Житомирській, Рівненській, Тернопільській, Сумській, Київській областях - від -6 до -8 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

Найхолодніше буде вночі на Миколаївщині - там температура повітря складе -11-13 ℃. Найтепліше буде удень у Криму - там температура повітря становитиме +57 ℃.

Раніше синоптик Наталія Діденко повідомляла, що в Україні 31 та 1 січня очікується потепління – практично по всій території країни підвищиться температура.

Також "Апостроф" повідомляв, що в Україні Новий рік розпочнеться з неприємної погоди з опадами у вигляді дощу та снігу, які пройдуть по всій території країни - у Карпатах висота снігового покриву сягне 73 сантиметрів.