RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Як впіймати новорічний настрій: дієві поради

Новий рік настане вже зовсім скоро, всюди стоїть святкова атмосфера і радісне очікування, а якщо відчуття свята ніяк не приходить, можна "притягнути" новорічний настрій самому.

"Апостроф" розповідає, як це зробити.

Напередодні свята варто влаштувати генеральне прибирання. Чистота в будинку завжди викликає приємні емоції, а напередодні Нового року, прибирання має ще й символічне значення - ви позбавляєтеся безладу і сміття не тільки на фізичному, а й на енергетичному рівні. Нехай усе непотрібне залишиться у минулому.

Дуже важливу роль відіграє обстановка вдома – не варто шкодувати сил та часу на деталі. Чим більше творчості та винахідливості вкладено у декорації, тим більше вони тішать. Плюс сам процес піднімає настрій.

Також важливий запах – з дитинства ми звикли, що Новий рік пахне хвоєю та мандаринами. У різних місцях квартири можна розмістити блюдця з нарізаною цедрою апельсинів та мандаринів, вони активно розповсюджуватимуть запах цитрусових. Також можна розставити гілочки живої ялини та сосни. Можна скористатися ефірними оліями із відповідними ароматами.

Додадуть святкового настрою й новорічні фільми, включені як фон. Вони допоможуть відчути чарівну атмосферу Нового року та викличуть приємні спогади.

Також для створення новорічного настрою відмінно підійдуть новорічні кліпи та пісні: "Апостроф" публікував деякі з них.