RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Як зустріли Новий рік в Україні та світі: фото та відео

Україна, як і інші країни світу, з розмахом зустріли Новий 2022 рік Тигра.

"Апостроф" публікує яскраві фотографії та відео, як у всьому світі зустрічали 2022 рік.

Як Україна зустрічала Новий рік

За традицією, більшість жителів Києва відзначали Новий рік на Софійській площі, де встановлено головну ялинку країни та святкові локації.

Під бій курантів мешканці різних районів Києва почали масово запускати яскраві феєрверки.

Дехто зустрів Новий 2022 рік Тигра у столичному метрополітені. Під акомпанемент баяна люди танцювали просто у вагонах "підземки".

Як світ зустрічав Новий рік

У казахському місті Тараз святкування Нового року пішло не за планом – на центральній площі міста спалахнула головна ялинка.

Російський Липецьк може сміливо претендувати на нагороду найпохмурішої ялинки у світі. Замість пишної оздобленої "красуні" мешканцям міста встановили просто каркас дерева.

Масштабні феєрверки також запускали над Червоною площею у Москві.

Вперше в історії пілотованої космонавтики зустріли Новий рік у космосі. Семеро астронавтів на МКС і троє на китайській станції "Тяньгун" за святковим столом проводжали 2021 рік.

У столиці Єгипту місцева влада постаралася створити новорічну атмосферу у кількох районах міста. Новий рік вдало співпав із традиційним вихідним днем в арабських країнах, через що святкові локації з'явилися у різних куточках Каїру.

Швидке поширення штаму "Омікрон" не завадило мешканцям Нью-Йорка зібратися на головній площі міста Таймс-сквер для масових гулянь.

Незважаючи на жорсткі заборони щодо продажу та використання феєрверків, масштабні світлові шоу пройшли у Берліні, Мадриді та Афінах.

Новий 2022 рік Тигра також яскраво зустрічали в Південній Кореї, Таїланді, Австралії, Бразилії, ОАЕ та інших країнах світу.

Раніше ми публікували повний текст новорічного звернення Володимира Зеленського.