RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​Температура впаде до -15 градусів: коли в Україні знову вдарять люті морози

Українців попереджають, що плюсові температури протримаються в країні недовго. Під кінець тижня подекуди вдарять люті морози.

Про це йдеться на метеорологічному сайті meteoprog.ua.

4 січня

У вівторок буде тепло, температура упродовж доби - 0…+5 градусів, окрім заходу та півдня, там буде +5…+10 градусів. Дещо холодніше буде на півночі Лівобережжя та в східних областях -3…+2 градуси.

5 січня

У середу плюсовій температурі сприятимуть теплі південні та південно-західні вітри. Уночі буде 0...+5 градусів, у Карпатах та в східних регіонах -5...0 градусів, вдень - +3...+8 градусів, на півдні та на Прикарпатті +9...+12 градусів. Очікуються навіть подекуди добові рекорди плюсової температури.

6 січня

У четвер тепло почне відступати. У зв'язку з перебудовою атмосферних процесів і встановленню північно-західних вітрів плюсова температура піде поступово на спад. По всій країні очікується 0…+5 градусів, окрім півдня та Криму, там ще утримається аномально тепла повітряна маса +7…+12 градусів.

7 січня

У п'ятницю, на Різдво, ставатиме дедалі холодніше -3…+2 градуси. Прогнозують місцями незначний сніг. А в Карпатах стане більш зимно – до -7…-2 градуси.

8 – 9 січня

На вихідних в країні на тлі антициклону та малохмарного неба прогнозують морозну погоду без опадів. Вночі температура становитиме -9…-4 градусів, вдень -4…+1 градус. Тоді як в Карпатах очікуються доволі сильні морози -15...-10 градусів уночі та -7...-2 градуси вдень.

Раніше "Апостроф" писав, українські синоптики уточнили прогноз погоди в країні на 6 та 7 січня - Святвечір та Православне Різдво.