RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Україні зросте зарплата працівників МВС: названо дату

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський анонсував підвищення зарплат працівникам правоохоронних органів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Монастирського, зарплати буде підвищено вже з лютого цього року. Він зазначив, що у бюджетах на останні два роки не було закладено коштів на підвищення грошового забезпечення, а доплати відбувалися точково, за рахунок так званого Ковідного Фонду.

У законі про держбюджет України на 2022 рік передбачено додаткові 2,8 млрд гривень для виплат працівникам МВС. Із них лише на зарплати працівникам Національної поліції додатково виділено 1 млрд. гривень.

Окрім поліцейських, підвищення зарплат торкнеться також військовослужбовців Національної гвардії, прикордонників, рятувальників, працівників міграційної служби. Роботу цих відомств контролює та координує Міністерство внутрішніх справ України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у низці населених пунктів України спостерігається звільнення співробітників поліції: подекуди відмічені масові випадки звільнення зі служби.

До цього ми повідомляли, що рядові поліцейські в Україні зустріли Новий рік без премій та "коронавірусних" доплат, отримавши лише звичайну заробітну плату.