RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У січні очікується сильна магнітна буря: названо точну дату

Магнітна буря червоного рівня розпочнеться вже в кінці цього тижня та триватиме два дні. У години її найбільшої активності люди можуть відчути значне погіршення самопочуття.

Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

Магнітна буря з високим рівнем небезпеки почнеться 16 січня, однак дехто її вплив помітить ще в суботу, 15 січня. У понеділок вона піде на спад, нагадуючи про себе ще кілька днів.

Фото: rbc.ua

Червоний рівень означає, що магнітна буря матиме негативний вплив не тільки на здоров'я людей, а ще й може спричинити перебої в роботі техніки.

Для цього періоду характерні болі в голові, проблеми зі сном, загострення хронічних хвороб, загальна слабкість чи навпаки надмірна дратівливість, зниження працездатності.

Щоб захистити організм від впливу магнітної бурі необхідно давати собі повноцінний відпочинок, уникати непомірних фізичних та емоційних навантажень. Також експерти радять відмовитись на ці дні від кави та алкоголю.

Раніше "Апостроф" повідомляв про найбільшу магнітну бурю за останні роки.


Новини, статті й інтерв’ю на цьому сайті ґрунтуються на останніх і актуальних медичних і наукових дослідженнях і містять лише перевірену інформацію. Матеріали мають загальноінформаційний характер і не можуть бути використані для самолікування або встановлення діагнозу. Для встановлення діагнозу або лікування обов’язково зверніться до лікаря.