RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

​Зустрінемо Старий Новий рік зі снігом та дощем: синоптики уточнили прогноз

В Україні на Старий Новий рік, 13 січня, синоптики прогнозують подекуди сніг, на сході країни - 11 градусів морозу, на решті території буде більш комфортно - від 0 до -6 градусів.

Прогноз уточнили синоптики Українського гідрометцентру.

Згідно з ним, протягом дня сніжитиме у північних, західних та більшості центральних областей, вітер західний до 12 м/с.

У західних регіонах після доволі морозної ночі вдень температура повітря прогріється подекуди до 0°. Тоді як у Карпатах буде 3-5° морозу. Удень в західних областях очікуються пориви вітру до 20 м/с.

На півночі прогнозують протягом доби - від -1 до -4 градусів, у східній частині - від -4 до -11 градусів. У центрі - від -3 до -5 градусів. У південних регіонах - 1...5° морозу.

У Києві та області 13 січня вдень прогнозують невеликий сніг. Вітер - до 12 м/с. Температура вдень становитиме 1-3° нижче нуля.

13 січня

Новорічної ночі за старим стилем, 14 січня, у центральних, східних та південних областях - можливий мокрий сніг, на заході - з дощем; температура на більшій частині країни буде не такою морозною, як минулої ночі, і становитиме на півночі -4°...-6°, на сході -4°...-13°, на заході та півдні - від нуля до 3 градусів морозу.

14 січня

Раніше "Апостроф" повідомляв про сильні морози до -20 на всій території України.