RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Похолодання та сніг до пояса: якою буде погода на Водохреще

В Україну йдуть похолодання та снігопади. Погода зміниться протягом найближчих трьох днів – 17, 18 та 19 січня. На Хрещення очікуються опади майже по всій території країни.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

17 січня

На заході України 17 січня вночі очікується переважно від -2 до -4 градусів за Цельсієм. Лише в Ужгороді температура може знизитися до -8 градусів. Вдень повітря прогріється і коливатиметься в межах від 2 градусів морозу до точки замерзання.

Вітер буде західним зі швидкістю поривів від 7 до 12 м/с. Очікуються опади у вигляді снігу вночі та мокрого снігу вдень.

У центрі та на сході України будуть нічні заморозки, тоді як удень температура переважно коливатиметься в межах від 0 до 2 градусів тепла. Опади будуть незначні.

На півдні України вдень переважатиме плюсова температура (від 2 до 6 градусів за Цельсієм).

18 січня

Вже 18 січня картина суттєво зміниться. Мінусові температури переважатимуть у всіх регіонах країни, крім півдня (там можливо до трьох градусів тепла вдень). Вночі стовпчики термометрів опустяться до -5 градусів, а вдень – піднімуться до -1. Сніг та мокрий сніг накриє майже всю Україну.

19 січня

На Хрещення центральні, східні та північні регіони засипле снігом. Вдень до -7 градусів морозу.

На заході та півдні істотних опадів не передбачається. Хмарність чергуватиметься з проясненнями. Температура вдень коливатиметься навколо точки замерзання. Вночі – заморозки. Пориви вітру, як і раніше, від 7 до 12 м/с.

За даними радарів погоди, в Карпатах на Водохреще випаде до 80 сантиметрів снігу. Рясні опади прогнозуються і на сході України – до 20 см снігу у Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Раніше ми також публікували карту погоди в Україні найближчими днями.