RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Україну засипле снігом вже найближчим часом: названі терміни

В Україні 17 січня найближчим часом різко зміниться погода. На зміну переважно сухій погоді прийдуть снігопади.

Про це свідчать дані погодного радара ventusky.

Опади очікуються не по всій країні, а в західних, північних, центральних і східних областях. Зокрема, на сході зачепили ще зранку Дніпропетровську та Харківську область, у центрі – Черкаси, та частково західні області.

Зокрема, як вказано на порталі, на заході хурделитиме з 15.00 і до 16.00-17.00 години за температури повітря від 0... до +1 градуса при доволі потужному вітрі - до 27 метрів за секунду. Після 22.00 години продовжаться на Рівенщині та Тернопільщині, однак вночі припиняться. У Львові вночі - без опадів.

На півночі сніжитиме з 15.00 до 19.00 години при нульовій температурі з вітром до 20 метрів за секунду.

На сході сніжитиме сьогодні-завтра фактично безперервно, при вітрі до 29 метрів за секунду за температури від -1 до -8 градусів.

У Дніпрі опади розпочнуться трохи пізніше - з 20.00 і триватимуть фактично до ранку, після невеликої перерви завтра опади вранці продовжаться, проте ближче до полудня завершаться. Температура - близько нуля, вітер - до 17 м/с, завтра - до 25-ти.

За інформацією радара, у Києві очікується сніг з 15.00 і до 19.00 години за температури повітря від 0... до -1 градуса при доволі потужному вітрі - до 20 метрів за секунду. Також сніжитиме уночі, проте на ранок опади припиняться.

Загалом в Україні у вівторок, 18 січня, снігопади мають переважно під вечір припинитися.

Як писав "Апостроф", у вівторок, 18 січня, в Україні очікується морозна та вітряна погода. Штормовий вітер, що спричинив смерть людини кількома днями раніше, продовжить лютувати в країні.