RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Шквальний вітер мало не зірвав вчення рятувальників під Києвом: фото

Через сильний вітер на Київщині рятувальникам ДСНС не вдалося в повному обсязі провести навчання з безпечної поведінки на водних об'єктах під час святкування Водохреща.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

У вівторок, 18 січня на Київському морі у місті Вишгород Київської області, рятувальники ДСНС України проводили навчання, спрямовані на безпечну поведінку осіб на водних об’єктах під час святкування Водохреща.

До заходу було залучено власне рятувальників, фахівців Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, рятувально-водолазної та медичної служб ДСНС, а також представників релігійних конфесій. На подію запрошували усіх охочих, однак цивільних осіб не було.

Водолази продемонстрували, як потрібно діяти, якщо людина провалилася під кригу та як допомогти постраждалому вибратися на берег за допомогою підручних засобів. А фахівці медичної служби проінформували присутніх, що необхідно робити у разі переохолодження після купання у крижаній воді.

Планувалося підняття гелікоптеру у повітря, однак через складні погодні умови та сильний вітер цього зробити не вдалося.

Раніше ми публікували список місць у великих містах, де можна скупатися в ополонці на Водохреще.