RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Північний циклон принесе в Україну сніг та вітер: синоптики назвали дату похолодання

В Україні похолодання та снігопади, яким за кілька днів передуватиме невелике потепління.

Про це повідомила у Facebook прес-служба Українського гідрометеорологічного центру.

Цієї зими спостерігається дуже динамічна поведінка синоптичних процесів у Європі. Через це в регіоні відбуваються постійні температурні "гойдалки" з перепадами тиску та поривчастим вітром.

Погода 20 січня

20 січня на погоду в Україні вплине атмосферний фронт чергового північного циклону IDA. У зв'язку з цим у деяких областях спостерігатимуться значні снігопади та сильний вітер.

На дорогах країни місцями зберігатиметься ожеледь, тому водіям потрібно бути більш обережними! Температура повітря наступної доби в більшості областей дещо зросте, але це потепління не триватиме довго – на вихідні очікуємо на посилення морозу.

Деталі

Вночі без опадів, вдень у західних, більшості північних та Вінницьких областях невеликий сніг та мокрий сніг. У Карпатах та Закарпатті значний сніг, хуртовини. На решті території без опадів.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вранці та вдень у західних областях пориви 15-20 м/с.

На дорогах місцями ожеледиця.

Температура у східних, південно-східних, Полтавській та Сумській областях вночі 10-15° морозу, вдень 1-6° морозу; на решті території вночі 3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в Одеській, Миколаївській областях та в Криму 1-6° тепла; у Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень 4-9° морозу.

Раніше ми також публікували карту погоди в Україні першого дня лютого.