RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Україну накриє нова хвиля снігопадів – намете до 145 сантиметрів: карта погоди

Найближчими днями в Україну зайде справжня зимова погода зі снігопадами, через яку в Карпатах намете понад метр снігу.

Про це свідчать дані із порталу Ventusky.

Погода в Україні 23 січня

Зранку сніг очікується у Донецькій, частинах Полтавської та Кіровоградської областей, а також практично у всіх західних регіонах України. Справжню зимову погоду, за прогнозами синоптиків, відчують на собі мешканці Івано-Франківщини, оскільки у Карпатах на тлі снігопадів очікується сніговий покрив до 145 сантиметрів.

Вдень снігопади очікуються у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Вінницькій, Одеській, Донецькій, Луганській, Житомирській та частині Київської областей. В інших регіонах, як стверджують синоптики, опадів не буде.

Увечері сніжитиме у Карпатах, Закарпатській, Вінницькій, Кіровоградській, Донецькій та Луганській областях, а також у Криму.

Погода в Україні 24 січня

У понеділок погода кардинально зміниться. Вранці сніг синоптики прогнозують лише у Карпатах, у Криму, а також у Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Полтавській областях. В інших регіонах опадів не очікується.

Вдень буде схожа погода - до регіонів, в яких пройде сніг, додасться Миколаївська, Одеська, Херсонська та Кіровоградська області.

Увечері у понеділок на Заході та Півночі України буде без опадів, а снігопади синоптики прогнозують у всіх південних та східних регіонах, а також у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Харківській областях.

Раніше ми розповідали, що на Київ обрушився потужний снігопад.