RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Буде дуже неприємна погода: синоптик назвала найморозніший день тижня

У понеділок, 24 січня, новий робочий тиждень в Україні розпочався з доволі морозної погоди. Проте найцікавіша синоптична ситуація буде завтра у Запданих регіонах України.

Про це повідомила у Telegram відомий український синоптик Наталія Діденко.

Так, завтра на заході країни очікується найхолодніша ніч. Мороз буде від 12 до 17 градусів нижче за нуль. Водночас, день (на тому ж заході України) буде найтеплішим – від -5 до 0 градусів за Цельсієм.

Загальна синоптична обстановка

Загалом ніч у більшості регіонів України буде досить морозною. В середньому температура коливатиметься в межах від -7 до -13 градусів. Вдень – від -3 до -8 градусів. На півдні буде трохи тепліше: від -5 до 0.

Опади вночі очікуються переважно на півдні та сході України. Вдень атмосферний фронт усуне снігоутворюючі хмари ближче до західних областей.

Вітер 25 січня очікується переважно західний, помірний, інколи ж навіть слабкий.

Погода у Києві

У Києві вівторок буде морозним: уночі від 10 до 12 градусів морозу, а вдень - від -6 до -8 градусів. Ожеледиця. Сніг ймовірний ближче до вечора.

З четверга в Україну почне заходити тепліше повітря, знову температура повітря підвищиться до відлиги, все закапає і почне підтаювати разом з нашими головами та судинами.

Найдовше протримаються морозні східні області України, проте вихідними там стане тепліше.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Києві до середини лютого.