RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Карпати завалить снігом до 190 см: прогноз погоди на курортах

Протягом усього тижня на території гірськолижних курортів українських Карпат очікуються помірні морози, хмарна погода та сильні снігопади.

Буковель

Від 25 січня і на найближчий тиждень на території Буковелі прогнозується безсонячна погода. Стовпчики термометрів удень триматимуться на позначці -4-6 °С, уночі - -6–9 °С. Протягом тижня очікуються опади у вигляді снігу, інколи – упродовж усієї доби, у деякі дні – із невеликими перервами. Швидкість вітру у Буковелі найближчого тижня сягатиме 2–4 м/с, лише у неділю він дещо посилиться до 7–8 м/с.

Славське

Температура повітря у Славському упродовж найближчих семи днів удень коливатиметься від -1 до -5 °С, уночі стовпчики термометрів опускатимуться до -5–8 °С. Очікується хмарна безвітряна погода, лише у вихідні може бути незначне посилення вітру до 6,5–7 м/с. Прогнозуються значні снігопади - висота снігового покрову сягатиме 25–26 см.

Драгобрат

У Драгобратіцього тижня буде морозно – стовпчики термометрів опустяться -4–7 °С увдень та до -10–11 °С у нічний час. Сонячної погоди не передбачається, о от сніг випадатиме щодня. Максимальна швидкість вітру очікується 30 січня у межах 6 м/с. В усі інші дні буде безвітряно. Висота снігового покрову становитиме близько 190 см.

Сніголавинна небезпека

Високий рівень сніголавинної небезпеки зберігається у високогір'ї Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей, а також у середньогір'ї Львівщини. Оскільки протягом значного часу на цих ділянках зберігалися сильні снігопади та хуртовини, лавини можуть сходити навіть за невеликих навантажень, тому рятувальники рекомендують утриматися від піднімання у гори, особливо недосвідченим туристам. В цілому ж погода найближчого тижня буде сприятливою для активного відпочинку у горах зі своїми близькими.

Раніше ми писали у Києві буде сніг у березні та +30 у липні.