RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Півтора метри снігу та -10 морозу: яким областям України "пощастить" з погодою в середині тижня

У середині тижня, 2 лютого температура по всій Україні коливатиметься від -4 до -1 градуса. Наступного дня стане холодніше. Також очікується снігопад, він пройде по всій країні з різною інтенсивністю, але практично не зачепить південного заходу України.

Про це свідчать дані сайту Ventusky.com.

2 лютий

Стовпчики термометрів на півдні та сході країни показуватимуть від 0 до +1 °C. На заході, в центральній та північній частині країни, буде дещо холодніше – температура коливатиметься від -5 до -1 °C. У Карпатах прогнозується похолодання до -6-8 градусів.

Також у цей день у більшості областей випаде сніг. Інтенсивніший снігопад очікується на північному сході країни, трохи опадів пройде центральною та західною Україною, за винятком Чернівецької області.

У горах на Закарпатті випаде до півтора метра снігу, на Прикарпатті очікується до 80 см снігу, у Львівській області – до 40 см.

3 лютого

Температура повітря протягом дня коливатиметься від -5°C до -1°C. У Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях температура повітря може знизитись до -10 °C.

За інформацією радара, на сході країни прогнозується випадання від 15 до 20 сантиметрів снігу. На півночі – 8-10 см. У центральній частині України – до 5 см. На заході, за винятком Чернівецької області, опади будуть до 10 сантиметрів. На півдні будуть невеликі опади.

Раніше ми писали, якою буде погода на початку тижня.