RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Шар снігу перевищив 2 метри і зростає: прогноз погоди на курортах у Карпатах.

На цьому тижні в Карпатах складуться практично ідеальні умови для активного зимового відпочинку - вдень слабкі морози, швидкість вітру не перевищуватиме 5-6 м/с.

Про те, якою буде погода на найпопулярніших гірськолижних курортах України, повідомляє Sinoptik.UA.

Погода в Буковелі

Погода очікується хмарною - лише 3 та 5 лютого можливі невеликі прояснення. Щодня йтиме сніг, переважно дрібний. Висота снігового покрову досягла 65 сантиметрів і продовжує збільшуватись. Вночі буде помірно морозно - до -6-8°С, вдень -1-4°С. Швидкість вітру – до 5 м/с.

Погода в Славському

На початку тижня стовпчики термометра покажуть до -6°С уночі та -3–4°С — вдень. Починаючи з суботи, 5 лютого, температура вночі становитиме -4 °С, а вдень близько 0 °С.

Сніг тут буде з різною інтенсивністю - на сьогоднішній день вже випало близько 40 сантиметрів. Швидкість вітру становитиме від 2-3 м/с - 6 та 7 лютого можливе незначне посилення до 6-7 м/с.

Погода на Драгобраті

Погода буде похмурою, лише 3 та 5 лютого, можлива мінлива хмарність. Також очікуються невеликий сніг і слабкий вітер без поривів - його швидкість складе до 5 м/с. Температура повітря вночі становитиме 5–7 °С, а вдень – 1–4 °С.

Раніше синоптик Наталія Діденко повідомила, що лютий в Україні розпочався відносно теплою погодою - у перші дні місяця сильних морозів не очікується, а з 6 лютого взагалі прогнозується відлига.