RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Як витратити "Вовину тисячу" до останньої копійки: є кілька варіантів

Програма "єПідтримка", ініційована Володимиром Зеленським, покликана популяризувати вакцинацію серед населення та допомогти найбільш постраждалим під час пандемії сфер бізнесу. Так, усі українці, які отримали дві дози вакцини від COVID-19, можуть витратити тисячу гривень на подорожі, книги, спорт, різні події та інше.

Що робити, коли основну суму витрачено, а на віртуальній карті залишається близько 50 гривень, розповідає "Апостроф", посилаючись на "Сегодня".

Кінотеатри

Навіть у Києві можна знайти деякі сеанси за 40 чи 50 гривень. Потрібно звернути увагу на комунальні кінотеатри – їх у столиці ціла мережа. Так, квиток у кіно, переважно на денний сеанс, можна купити зовсім недорого.

Музеї

Квиток до деяких державних музеїв коштує 50 гривень. Якщо людина - студент чи пенсіонер, список закладів розширюється, оскільки у них діють пільги певних категорій населення. Так, в історичному музеї Києва, квиток на одну особу коштуватиме 50 гривень. Львівський музей можна відвідати за 45 гривень. А у Харкові дорослий квиток коштує 30 гривень, а пільговий та дитячий – лише 20.

Книжки

Безліч книг, журналів або розвиваючих посібників можна купити до 50 гривень. Особливо це стосується дитячих видань. Крім того, можна звернути увагу на шкільні прописи, підручники для підготовки до ДПА, посібники з німецької, основ здоров'я та підручник історії. Для малюків є безліч "розвивалок".

Спорт

Можна витратити свої 50 гривень на спорт, орендувавши бігову доріжку або купивши абонемент на разове відвідування.

Раніше ми писали, куди підлітки можуть витратити тисячу за вакцинацію.