RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Не найкраща погода для прогулянки: українців розчарували прогнозом на вихідні

Погода в перші вихідні лютого буде значно відрізнятись у різних частинах України. У східних та північних областях буде або слабко, або помірно морозно, то на півдні та на заході стовпчик термометра підніметься до +3–4 °С.

За даними Sinoptik.ua погода буде похмурою, очікуються мокрий сніг та сніг із дощем. Без опадів залишуться тільки південні області.

Субота, 5 лютого

У північних, центральних та частині західних областей пройде дрібний сніг, а на Закарпатті — сніг із дощем. Хоч у південних та східних регіонах опади не передбачаються, сонце теж не з'явиться - ховатиметься за хмарами. Середня температура повітря на заході України вдень становитиме +1–3°С, уночі можливі морози до -2°С. Центр, північ та Дніпропетровська область вночі охолонуть до -8–9 °С, а вдень термометри покажуть -1–4 °С. На сході обіцяють помірні морози до -4–6 ° С удень та до -5–8 ° С уночі. Тут вітер переважно слабкий, а опади відсутні, тому погода буде досить комфортною для прогулянок.

Неділя, 6 лютого

У Київській, Сумській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Львівській, Хмельницькій та Вінницькій очікується сніг із дощем, а в східних областях - мокрий сніг. На півдні, у Кіровоградській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях, а також на Закарпатті небо буде затягнуте хмарами, проте опади не передбачаються. Температура повітря вдень становитиме близько 0 °С на сході та півночі, до +2–5 °С на півдні та до +2–3 °С у центральних регіонах. Вночі помірний мороз вдарить у Сумській, Харківській, Донецькій, Луганській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях - до -6–7 °С. На решті території країни - слабкі нічні морози до -1–3 °С.

Понеділок, 7 лютого

Негода спіткає усі регіони України. Дощ зі снігом та мокрий дощ накриє західні та центральні регіони, температура становитиме +2–4 °С. "Апостроф" нагадує, що в цей день варто взяти із собою парасольку та взути водонепроникне взуття. На півдні, за даними Sinoptik.ua, погода на початку тижня буде дощовою, стовпчики термометрів покажуть +2–5 °С. На Одещині - дрібний дощ, на Миколаївщині та Херсонщині - дощ зі снігом. У східних та північних областях прогнозується сніг та похмура погода цілий день, стовпчик термометра покаже близько 0 °С.

Раніше "Апостроф" писав про відлигу та невеликі "плюси", що прийдуть на заміну морозам: синоптик назвала дату.