RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Якою буде погода в Україні на День закоханих: синоптики уточнили прогноз

Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на наступні 10 днів, тобто, включно 14 лютого – День святого Валентина.

Про це повідомляє Gismeteo.

Погода у Києві

У Києві очікується переважно хмарна погода, подекуди опади у вигляді дощу та снігу. Однак у неділю, 13 лютого за вікном буде сонце. Мінімальна температура повітря буде вночі, 15 лютого -7 °C; максимальна – вдень, 11 лютого – +7 °C.

Фото: Gismeteo

Погода у Харкові

У Харкові буде переважно сніжна погода, місцями можливі дощі та мокрий сніг. Найхолодніше буде вночі, 15 лютого температура опуститься до позначки -9 °C.

Вдень у п'ятницю, 11 лютого, температура повітря прогріється до +4 °C.

Фото: Gismeteo

Погода в Одесі

В Одесі переважно буде хмарна погода, лише 12, 14 та 15 лютого буде сонячно. Найтепліше буде у п'ятницю, 11 лютого та суботу, 12 лютого - вдень температура повітря прогріється до +10 °C.

Найхолодніше буде вночі у неділю, 15 лютого - стовпчик термометра покаже -5 °C.

Фото: Gismeteo

Погода у Дніпрі

У Дніпрі буде хмарно, подекуди можливі опади у вигляді снігу та дощів. По-справжньому сонячна погода очікується у неділю, 13 лютого.

Вдень у п'ятницю, 11 лютого, температура повітря становитиме +8 °C - це буде найтепліший показник за цей час. Найхолодніша погода буде вночі у неділю, 15 лютого - стовпчик термометра опуститься до позначки -6 °C.

Фото: Gismeteo

Погода в Донецьку

В окупованому Донецьку погода буде переважно з опадами у вигляді снігу, дощу та мокрого снігу. Зрідка очікується мінлива хмарність.

Найтепліше буде вдень у суботу, 12 лютого - температура повітря прогріється до +8 °C. Найхолодніша погода буде вночі у неділю, 15 лютого - стовпчик термометра покаже -8 °C.

Фото: Gismeteo

Погода у Львові

На мешканців Львова також очікується переважно хмарна погода - синоптики прогнозують місцями опади у вигляді снігу та дощу. Лише два дні – 14 та 15 лютого – будуть по-справжньому сонячними.

Але ж ці дні будуть і найхолоднішими - вночі очікується до -7 °C. Найтепліше буде вдень у четвер, 10 лютого - тоді стовпчик термометра покаже +7 °C .

Фото: Gismeteo

Раніше кліматолог, провідний науковий співробітник Інституту геофізики ім. С.І. Суботина НАН України Світлана Бойченко, розповіла, якою буде погода в нашій країні у 2022 році та коли слід очікувати на весну.