RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Маленька "весна" посеред зими: на українців чекає найтепліший день лютого, названа дата

11 лютого, у п'ятницю, в Україні очікуватиметься аномально тепла погода майже на всій території. Уже сьогодні українці відчули, що весна ось-ось настане.

Про прогноз погоди на завтра, 11 лютого, пише "Апостроф" з посиланням на метеорологічний сайт Ventusky.

Карта температурФото: Ventusky

11 лютого температура повітря прогріється до +11 градусів на південних та частині центральних регіонів, прикарпатських районах Львівської та Івано-Франківської областей, а також в Криму. Прохолодніша погода очікується в західних, північних, східних та частині центральних регіонах. Там переважатиме температурний режим у межах +2...+6 градусів. Найхолодніше буде в Карпатах - максимум до +3 градусів.

Ці дані можна отримати з вищенаведеної карти температур: жовтим кольором позначені території, де повітря прогріється від +8 до +11 градусів, а зеленим від +2 до +7 градусів.

У лютому ще такого теплого дня в 2022 не було, після цього на вихідних температура трішки опуститься, але вдень прогнозується стабільний плюс.

Раніше "Апостроф" писав про сильний антициклон, що насувається на Україну. Під кінець тижня синоптики прогнозують суттєве покращення погоди.