RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Люблю ЗСУ! Українці у День закоханих запустили у мережі яскравий флешмоб

У соціальний мережах українці влаштували патріотичний флешмоб з тегом #люблюЗСУ у підтримку Збройних сил України до Дня святого Валентина.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на публікації користувачів соціальної мережі Facebook.

"Українці в мережі підтримують армію милими валентинками

В день усіх закоханих українці зізнаються у коханні не тільки своїм партнерам та партнеркам, але й нашим захисникам", - пояснюють сутність флешмобу користувачі.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Facebook

Також вони вважають, що 14 лютого - це чудова нагода подякувати нашій армії та висловити свою підтримку. У часи, коли загроза можливого повномасштабного вторгнення нависає над Україною, Збройні сили України уже напоготові захищати рідну українську землю від ворогів.

"Ви ті, хто готові віддати життя за українську землю. Ми дякуємо вам за мирні міста і села, за наш спокійний сон. Саме завдяки вам ми живемо у незалежній країні, в якій маємо можливість будувати своє життя, любити близьких, втілювати свої мрії та почуватися вільними", - пише голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що всі батальйони Збройних сил України у першій лінії оборони вже отримали сучасні типи піхотного озброєння.