RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

День Семена та Ганни: як правильно молитися 16 лютого за здоров'я немовляти

Щороку, 16 лютого, православні християни відзначають день Симеона Богоприїмця та святої Анни. Вважається, що відтепер природа починає готуватися до весни, тому цієї дати прийнято працювати не покладаючи рук. Окрім того, у цей день моляться святому Симеону Богоприїмцю за здоров'я немовляти.

З нагоди свята Апостроф публікує слова молитви.

Згідно з повір'ями, святий може вилікувати від усіх хвороб і завжди дбатиме про дитину, оберігаючи її та захищаючи. Молитву треба читати на ранковій службі у церкві 16 лютого чи вдома.

Молитва за здоров'я дитини

"О великий угоднику Божий Богоприємцю Симеоне! Стоячи перед Престолом Царя великого і Бога нашого Ісуса Христа, сміливість маєш до Нього, бо Він заради спасіння нашого на руках Твоїх лежати зволив. До Тебе, як до сильного заступника та молитвеника за нас, прибігаю, грішна і недостойна. Моли всеблагого Бога, щоб відвернув гнів Свій, змилувався над нами і зцілив дитину мою, направив нас на шлях покаяння і утвердив у сповненні Заповідей Своїх. Збережи молитвами Твоїми в мирі життя дитини моєї, і в усьому благому доброго успіху випроси, даруючи все, що для життя та благочестя дитині моїй необхідне. Прошу Тебе, святий Симеоне, щоб дитина моя тихе і мирне життя прожила у благості і чистоті й укінці сподобилася Царства Небесного. Амінь."

Раніше ми публікували церковний календар на лютий 2022 року.