RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Готова зустрічати ворога: українська пенсіонерка з автоматом прославилася у закордонних ЗМІ

Волонтер Валентина Костянтинівська з Маріуполя, яка вчилася захищати своє місто зі зброєю в руках, стала зіркою перших шпальт світових ЗМІ.

Як повідомляє Апостроф, про неї в соціальних мережах написали одразу кілька громадських активістів.

Зокрема, волонтер із ГО "Сила людей" Олена Золотарьова написала у facebook про те, що за кордоном, м'яко кажучи, здивувалися, побачивши, як "дама із зачіскою, манікюром та одягом у стилі королеви Єлизавети ІІ" впевнено користується зброєю.

"... Якщо літня маріупольська жінка готується до зустрічі ворога, то іншим вже точно соромно панікувати ", - написала волонтерка.


"Маю честь бути знайомим з цією неймовірною жінкою! Валентина з початку війни, з 2014 року, системно допомагає українській армії та добровольцям, - сотні маскувальних сіток, кікімор, чохли на міномети та артилерію, - це і багато іншого зробила вона своїми руками! Це сильний і надійний боєць, з яким можна йти у розвідку !" – написав організатор медичного центру Dr.Verum Валерій Авер'янов.

"Звичайні тренування територіальної оборони в Україні. Маріуполь. Валентина Костянтинівська тренується захищатися від можливого нападу Росії. "Твоя мати теж вчинила б так само!", - сказала вона мені", - прокоментував "фото дня" Костянтин Павленко.

Зазначимо, фоторепортаж із військового навчання, який підкорив не лише українців, а й багатьох людей за кордоном, зняв Олексій Гаруда. Він написав, що Валентина Костянтинівська – російськомовна мешканка Маріуполя, яка, як і вся країна, хоче бути вільною.

Нагадаємо, 8 грудня помер легендарний український волонтер "Дядя Серьожа", який рятував військових під Іловайськом.