RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Незабаром в Україні запахне справжньою весною: прогноз на лютий

Цього тижня в Україні очікується по-справжньому тепла погода - у другій половині тижня "запахне справжньою весною".

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

За даними Діденко, до кінця тижня максимальна температура повітря коливатиметься в межах +3…+11 °C. Мінімальна температура повітря становитиме -3...-8°C - на початку тижня вночі очікуються заморозки, але вже ближче до кінця стовпчика термометрів піднімуться до плюсових значень.

"Денна температура повітря також поступово підвищиться і подекуди становитиме у західних областях та у південній частині до +9…+12 градусів", - пише Діденко. Також синоптик попереджає водіїв про ожеледь на дорогах і радить їм бути особливо обережними вранці та ввечері.

У період з 17 по 20 лютого через Україну переміщатимуться атмосферні фронти, тож сонця буде менше, а хмарності – більше. Також очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу – крім них можливий ще штормовий вітер.

У Києві на початку тижня буде холодно вночі та відносно тепло – вдень. Вже в другій половині тижня до столиці України прийде по-справжньому весняна погода - "плюс" буде навіть уночі, а вдень температура повітря становитиме +5...+10°C.

Раніше ми повідомляли, що в Україну йде нова хвиля потепління, і цілком можливо, що зимової погоди цього сезону вже не буде. Синоптики стверджують, що нової порції по-весняному теплого повітря слід очікувати найближчими днями.