RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Дощі та 10 градусів лютневої "спеки": синоптики уточнили прогноз погоди на вихідні

У найближчі дні в Україні очікується тепла погода, однак у п'ятницю на більшій частині території країни випадуть опади у вигляді мокрого снігу дощів, у суботу частина країни також накриють опади, а в неділю на більшій частині України не буде дощів.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У п'ятницю, 18 лютого, практично по всій Україні очікуються дощі та мокрий сніг - це стосуватиметься і Закарпаття, але там, на відміну від інших регіонів, буде більш сонячна погода. Крім того, тут буде найхолодніше - уночі стовпчик термометра покаже 0...+2 ℃.

Найтепліше буде днем у Херсонській області - температура повітря складе +8...+10 ℃.

Фото: Укргідрометцентр


У суботу, 19 лютого, на заході України, а також у Вінницькій, Київській, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях очікуються опади у вигляді дощу. На решті України обійдеться без опадів.

Найтепліше буде вдень на Одещині - температура повітря становитиме +9...+11 ℃. Натомість у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Луганській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях вночі буде до -1 ° C.

Фото: Укргідрометцентр


У неділю, 20 лютого, на більшій частині України істотних опадів не буде – лише у деяких західних, а також південних та східних областях будуть дощі. Найтеплішою погода буде вдень у Криму, Херсонській та Запорізькій областях – стовпчик термометра покаже +8...+10 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

Раніше ми повідомляли, що цими вихідними днями, 19-20 лютого, на всій території України протримається плюсова температура - у північних регіонах очікується від +5°С, а в південних до +12°С. Опади будуть короткочасними і лише у деяких областях.