RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Аномальний лютий в Україні: чого чекати від погоди найближчими днями

У вівторок погода порадує черговим потеплінням, але вже з середи почне холодати.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У вівторок, 22 лютого, ртутні стовпчики підстрибнуть до +9…+12 градусів у Київській, Вінницькій, Черкаській, Чернігівській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях. На решті території вдень температура повітря складе +6… +9 градусів. На Півдні, Сході та в частині Центру України очікуються невеликі дощі.

У середу, 23 лютого, похолодає. Так, у південних, східних та частині центральних регіонів термометри покажуть +7… +9 градусів. Найхолодніше буде на заході країни – до +4 градусів. На решті території очікується від +3 до +7 градусів. На Півдні, Сході та частині Центру збережуться невеликі дощі, тоді як у західних областях синоптики прогнозують дощі зі снігом.

У четвер, 24 лютого, температура впаде ще на кілька градусів – у південних та південно-східних регіонах буде +5…+7 градусів, на решті території +2…+5. Без опадів.

У п'ятницю, 25 лютого, по всій Україні очікується +5…+8 градусів. Без опадів.

У суботу, 26 лютого, загалом температура залишиться без змін. У прикарпатських регіонах метеорологи обіцяють невеликі дощі.

Раніше ми писали, що хоча лютий 2022 року радує українців теплою погодою, але весна все ж таки прийде пізно.