RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Зізналися у всьому: СБУ опублікувала перемовини бойовиків ОРДЛО

Служба безпеки України опублікувала аудіоперехоплення перемовин проросійських бойовиків в ОРДЛО - терористи зізналися, що причетні до загострення ситуації на Донбасі в лютому поточного року.

Про це повідомляє прес -центр СБУ.

На оприлюднених записах можна почути, як бойовики та мешканці окупованих територій спілкуються. Терористи в розмовах між собою самі зізналися, що це з їхньої вини відбуваються обстріли - на задньому плані також чути звуки пострілів і вибухів.

Крім того, на записах можна почути розмови про те, що на кордоні Росії та України збільшується кількість російських військ – зокрема, зазначається, що з'явилися батальйони чеченців ("кадирівці "– Апостроф). Також бойовики підтверджують, що це їхні снаряди потрапили до Луганської ТЕС, внаслідок чого місто Щастя залишилося без світла, води та тепла, і що це їхні снаряди нібито знищили російську "прикордонну заставу" в Ростовській області.

Водночас на записах чутно розмови про те, що Збройні сили України взагалі не причетні до обстрілу ні окупованих територій Донбасу, ні території Російської Федерації і не ведуться на провокаційні обстріли бойовиків.

Раніше ми повідомляли, що влада Луганської області заявила про евакуацію людей з міста Щастя, яка готується, у зв'язку з безперервним обстрілом з боку окупантів.