RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Вторгнення військ РФ до України: актуальна карта агресії на 15:00 25 лютого

У Мережі з'явилася актуальна інформація щодо російського вторгнення в Україну станом на 25 лютого поточного року.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Генеральний штаб Збройних сил України.

Російські окупанти продовжують наступ на українську землю, використовуючи при цьому далеку оперативно-тактичну авіацію, а також високоточну зброю дальньої дії.

На Волинському напрямку активних дій з боку агресора не зафіксовано – ворожа авіація демонстративно літає вздовж кордону Білорусі з Україною. Водночас, на Поліссі російські військові продовжують наступ на Київ.

Крім того, повідомляється, що ворог вирішив ввести в бій на окремі напрямки другі ешелони своїх військових угруповань, щоб зберегти темп наступу. Наші війська відзначають спробу просування у бік Скадовська Херсонської області – українській армії вдалося зупинити просування окупантів.

Тим часом у районі населеного пункту Щастя Луганської області було підірвано міст через річку Сіверський Донець, щоб не допустити прорив ворожих військ. На правому березі Кальміуса закріпилися бійці морської піхоти України.

Також повідомляється, що інші підрозділи механізованих частин закріпилися на певних рубежах лінією дотику. За даними Генерального штабу ЗСУ, наша система ППО знищила за цей час кілька російських балістичних ракет і як мінімум два літаки ВКС Росії.

Водночас, у Мережі з'явилася карта театру воєнних дій станом на 25 лютого. Вона опублікована на сторінці у Twitter NewsMap.pl.


Раніше ми повідомляли, що станом на 25 лютого російські війська в Україні зазнали величезних втрат – більше тисячі людей .