RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

На Сумщині оголосили про флешмоб "Впіймай диверсанта" - обіцяють грошову винагороду

На Сумщині було оголошено флешмоб "Впіймай диверсанта" - кожному, хто спіймає російського диверсанта чи військового країни-окупанта та передасть його правоохоронцям, обіцяють по 10 тисяч гривень.

Про це оголосив народний депутат "Слуги народа" Михайло Ананченко в Facebook.

"Друзі, сьогодні одну з найбільших небезпек для Сумщини становлять кадрові російські військові, які діють на території області. Тому виступаю з ініціативою запуску флешмобу "Впіймай диверсанта". Флешмоб заключається в тому, що ми готові виплатити 10 000 грн кожному, хто спіймає диверсанта та передасть до правоохоронних органів. Вже підтримали реалізацію флешмобу народні депутати України від "Слуги Народу" Тетяна Скрипка та Антон Швачко, представники середнього та малого бізнесу", - написав він.

Умови флешмобу:

- Визначити та впіймати диверсанта/російського військового;

- Передати його представникам Збройних сил України, Служби безпеки України, правоохоронних органів чи сил територіальної оборони (живими);

- Надіслати фото- та відео- з доказами документів диверсанта та передачі до ЗСУ, СБУ, правоохоронних органів чи сил територіальної оборони в особисті повідомлення на Facebook-сторінку Михайло Ананченко.

Винагорода за впійманого диверсанта, за бажанням учасника флешмобу, буде перерахована:

- На особистий рахунок виконавця умов флешмобу

- На рахунок підтримки ЗСУ

- На рахунок тероборони Сумщини

Географія флешмобу: Сумська область, початок: 27 лютого.

"Закликаю представників середнього та малого бізнесу долучатися до підтримки флешмобу. Якщо бажаєте допомогти - пишіть мені у приватні повідомлення. Зупинимо агресора разом!", - пише нардеп.